Over ons

Tramper Goes is al Mitsubishi-dealer sinds het merk in 1975 op de Nederlandse markt verscheen. Sinds Nico Tramper begon met de verkoop en het onderhoud van Japans' oudste automerk, is Tramper Goes gestaag gegroeid.
De kroon op het werk was de verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Pearyweg op de autoboulevard in 2001. Sinds januari 2006 zijn wij ook dealer van nog zo'n Japans topmerk, Mazda. Ons bedrijf staat, nadat we in december 2011 afscheid namen van de grondlegger van het bedrijf Nico Tramper, nu onder leiding van Rinze Back en Ruud Koole. Naast de directieleden hebben we een enthousiaste groep medewerkers bestaande uit een verkoopadviseur, magazijnchef, 2 receptionisten en 7 monteurs. Zij worden middels cursussen continu op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen binnen onze merken. Kom gauw eens bij ons langs! Ons team staat altijd voor u klaar!

Alles rond uw auto en mobiliteit vindt u bij ons. Onderhoud, lease, verkoopadvies, occasions, accessoire-inbouw: onze specialisten staan klaar met raad en daad. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen. En vooral met interesse in uw wensen. Dat is waar het bij ons om draait: hoe we u het best van dienst kunnen zijn en blijven.

 

40 jaar Mitsubishi-dealer
In 2015 vierde Tramper Goes haar 40-jarig jubileum als Mitsubishi-dealer.